Založ si blog

Odmena za solidaritu – bomby a kalašnikovy!

Piatok 13. dostáva v Európe a celom civilizovanom svete nový význam. Deň známy ako čierny piatok bol v Európe skutočne čierny. 6 teroristických útokov islamistov v Paríži si vyžiadalo približne 150 životov a stovky zranených. Ide o zatiaľ najhorší teroristický útok v dejinách Francúzska, určite však nie posledný.

francuzsko-bataclan-galeria

Útočili islamisti

Francúzske zložky médiám potvrdili, že teroristi pri streľbe do bezbranných ľudí kričali známe heslo smutne preslávené najmä islamskými teroristami „Allah akbar“, čo v preklade znamená, že Boh je veľký. Pokiaľ je však tento Boh taký veľký, že si vyžaduje v jeho mene zbabelé vraždenie neozbrojených neveriacich, môžeme ho nazvať kľudne Satanom. Demokratické ústavy štátov Európskej únie v dobrej viere garantuje každému slobodu náboženského vyznania. Za toleranciu však platíme životmi a solidarita sa odmeňuje bombami a kalašnikovmi.

Vojna sa len začala

Útoky zasiahli francúzsku metropolu už v januári tohto roku. Necelý rok na to Parížom opäť zaznievali výstrely, výbuchy, panika a plač. Nie je jediný dôvod domnievať sa, že sa jednalo o posledný útok. Európa sa za posledný rok napumpovala stovkami, možno tisíckami radikálnych islamistov, ktorí majú jediný životný cieľdesiatky panien ako odmenu za vraždenie nás, neveriacich diablov.

Zavrieť hranice, okamžite!

Keď Fico alebo Orbán rozprávali o bezpečnostných rizikách, ktoré so sebou prinášajú utečenci, médiá, malá časť spoločnosti a najmä západní politici ich kritizovali z bezdôvodného strašenia a nedostatku solidarity. Do Európy prišlo za necelý rok vyše milióna utečencov. Koľkí z nich majú za úlohu rozpútať podobné peklo hocikde v Európe? Politici by mali konečne zobrať zodpovednosť do svojich rúk, zabetónovať vonkajšie hranice, použiť svoju vojenskú techniku na ochranu hranice v stredozemnom mori a urýchlene zabezpečiť deportáciu všetkých osôb, ktoré sa na územie Európskej únie dostali nelegálne a nemajú tu čo hľadať. V prvom rade majú chrániť naše životy.

Chcela by som touto cestou vyjadriť úprimnú sústrasť blízkym obetí a svoju nádej, že zbytočne preliata krv otvorí oči politikom, keď im ich nedokázali otvoriť varovania, aj Slovenska. Držím nám palce.

 

V Nemecku desaťtisíce imigrantov bez slova opustilo pridelené ubytovne

29.02.2016

Zaujímavá správa prišla z Nemecka. Podľa tamojších úradov vyše 130 tisíc ilegálnych imigrantov, ktorí sa minulý rok zaregistrovali v Nemecku, opustilo pridelené ubytovne. Nikoho sa nepýtali.

Začína sa „utečenecká“ sezóna, Európa robí mŕtveho chrobáka

24.02.2016

Podľa správ, ktoré sa pomaličky cez nie veľmi ochotné médiá dostávajú na verejnosť sa s postupným predjarným oteplovaním zvyšuje aktivita ilegálnych imigrantov, ktorí však v médiách dostali oficiálny názov utečenci (v tomto roku sa možno názov zmení na hostia). Z Maďarska prichádzajú správy, že plot, ktorý bol vybudovaný na ochranu maďarských hraníc pred [...]

Vysokoškolskí učitelia v štrajku – na smiech, či na plač?

15.02.2016

Ako dnes písala Pravda, učitelia vysokých škôl prevzali štrajkovú štafetu. Nedalo mi nenapísať k tomu par riadkov.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 129383x
Priemerná čítanosť článkov: 8086x

Autor blogu

Kategórie