Založ si blog

Utečenci sú nebezpeční aj bez terorizmu

Kto tvrdí, že utečenci nepredstavujú bezpečnostné riziko buď vedome klame, ale žije v inom svete.

(foto zdroj: Pravda.sk)

(foto zdroj: Pravda.sk)

Podľa informácii, ktoré priniesli médiá, v Kolíne nad Rýnom bolo v súvislosti so silvestrovkou nocou nahlásených až 80 prípadov sexuálneho obťažovania a lúpežných prepadnutí. Podľa výpovedí napadnutých žien mali byť páchateľmi práve imigranti z blízkeho východu a severnej Afriky.

Keď Zeman alebo Fico hovoria o bezpečnostných rizikách spojených s prílevom utečencov, sú kritizovaní západnými politikmi a tuzemskými médiami, ktorí si z nich dokonca prostredníctvom karikatúr a sociálnych sietí robia srandu.

Bezpečnostné riziko však neznamená len riziko teroristického útoku, ale práve zvýšenú kriminalitu, ktorá sa každodenne dotýka ľudí žijúcich v miestach s koncentráciou imigrantov. Či už ide o krádeže, lúpeže, napadnutia alebo sexuálne násilie, podobné prípady ako sa stali na Silvestra v Kolíne sú známe aj z Bruselu, Londýna, Paríža a mnohých iných miest, kde imigranti urážajú a často aj napádajú ženy, ktoré nosia minisukne alebo sa inak „nepáčia Alahovi“.

Neopomenuteľné sú aj zverstvá, kedy moslimskí muži poliali nevinné ženy kyselinou, čím im de facto zničili celý život. Faktom, s ktorým sa už akosi musíme zmieriť je organizovanie sa imigrantov v rôznych gangoch.

Dovolím si veľmi v krátkosti spomenúť príbeh jednej mojej priateľky, ktorá je v dôsledku celoročného navštevovania solária stále pekne opálená. S priateľom sa vybrali na výlet do Londýna kde jej priateľa brutálne dobili (10 dní v nemocnici) mladí moslimskí muži za to, že beloch sa vraj nemá čo vláčiť s ich dievčatami. Ona samotná vyfasovala nejaké rany, keď sa pokúšala priateľa brániť.

Dokedy sa budú niektoré média (bohužiaľ väčšina) a politici tváriť, že sa nič nedeje a že imigranti nepredstavujú pre slušných Európanov hrozbu?

Po incidentoch v Kolíne sa internetom začali šíriť obrázky, zobrazujúce paradox medzi vítaním utečencov spred pár mesiacov a ich správaním počas Silvestra.

Po incidentoch v Kolíne sa internetom začali šíriť obrázky, zobrazujúce paradox medzi vítaním utečencov spred pár mesiacov a ich správaním počas Silvestra. (foto zdroj: Facebook)

V Nemecku desaťtisíce imigrantov bez slova opustilo pridelené ubytovne

29.02.2016

Zaujímavá správa prišla z Nemecka. Podľa tamojších úradov vyše 130 tisíc ilegálnych imigrantov, ktorí sa minulý rok zaregistrovali v Nemecku, opustilo pridelené ubytovne. Nikoho sa nepýtali.

Začína sa „utečenecká“ sezóna, Európa robí mŕtveho chrobáka

24.02.2016

Podľa správ, ktoré sa pomaličky cez nie veľmi ochotné médiá dostávajú na verejnosť sa s postupným predjarným oteplovaním zvyšuje aktivita ilegálnych imigrantov, ktorí však v médiách dostali oficiálny názov utečenci (v tomto roku sa možno názov zmení na hostia). Z Maďarska prichádzajú správy, že plot, ktorý bol vybudovaný na ochranu maďarských hraníc pred [...]

Vysokoškolskí učitelia v štrajku – na smiech, či na plač?

15.02.2016

Ako dnes písala Pravda, učitelia vysokých škôl prevzali štrajkovú štafetu. Nedalo mi nenapísať k tomu par riadkov.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 129607x
Priemerná čítanosť článkov: 8100x

Autor blogu

Kategórie