Založ si blog

V Nemecku desaťtisíce imigrantov bez slova opustilo pridelené ubytovne

Zaujímavá správa prišla z Nemecka. Podľa tamojších úradov vyše 130 tisíc ilegálnych imigrantov, ktorí sa minulý rok zaregistrovali v Nemecku, opustilo pridelené ubytovne. Nikoho sa nepýtali.

(foto zdroj: Pravda.sk)

(foto zdroj: Pravda.sk)

Pokiaľ kalkulujeme s číslom, že sa v Nemecku v roku 2015 registrovalo okolo 1 milióna imigrantov, prichádzame k tomu, že ide o značnú percentuálnu časť. Niekto si možno povie, že o nič vážne nejde. Ja si však myslím opak.

Nedovolené opustenie ubytovní bez toho, aby imigranti nechali úradom akékoľvek informácie o ich pobyte mi príde ako vážne porušenie dohodnutých pravidiel. Keď už v počiatkoch imigranti nevedia správať podľa dohodnutých pravidiel, je z toho zrejmé, akú úctu majú k tunajším zákonom (podľa môjho názoru by mali byť títo ľudia deportovaní do krajiny, o ktorej je známe, že z jej územia vkročili na územie Európskej únie, prípadne do ich domovskej krajiny). Len z Nemecka sa teda hocikde v Schengene môže pohybovať 130 tisíc ľudí (Francúzsko alebo Veľká Británia takúto štatistiku zatiaľ nezverejnili). Nepoviem nič nové keď naznačím, že sa medzi nimi sa môže vyskytovať určité percento radikálnych islamistov, ktorí sa do Európy dostali na základe plánu Islamského štátu terorizovať európske obyvateľstvo.

Odhliadnuc od nerešpektovania pravidiel zo strany imigrantov (čo sa dalo očakávať) je namieste položiť si aj otázku, čo robia nemecké úrady, keď sa im zrazu „stratí“ viac ako 130 tisíc ľudí?

Začína sa „utečenecká“ sezóna, Európa robí mŕtveho chrobáka

24.02.2016

Podľa správ, ktoré sa pomaličky cez nie veľmi ochotné médiá dostávajú na verejnosť sa s postupným predjarným oteplovaním zvyšuje aktivita ilegálnych imigrantov, ktorí však v médiách dostali oficiálny názov utečenci (v tomto roku sa možno názov zmení na hostia). Z Maďarska prichádzajú správy, že plot, ktorý bol vybudovaný na ochranu maďarských hraníc pred [...]

Vysokoškolskí učitelia v štrajku – na smiech, či na plač?

15.02.2016

Ako dnes písala Pravda, učitelia vysokých škôl prevzali štrajkovú štafetu. Nedalo mi nenapísať k tomu par riadkov.

Odkiaľ vzala #Sieť milióny Eur na kampaň?

08.02.2016

Radoslav Procházka, niektorými médiami označovaný ako líder pravice je každému na Slovensku dobre známy. Nečudo, z billboardov sa na nás usmieva bez prestávky už viac ako 2 roky.

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 129605x
Priemerná čítanosť článkov: 8100x

Autor blogu

Kategórie